Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij Crea Gibbie verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel.

De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staan op de website en dit is de versie die geldig is.

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op www.creagibbie.nl worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief 21% BTW.

Prijzen kunnen worden gewijzigd, om welke reden dan ook.

Bestellen en betalen

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je per email een bevestiging met hierbij de factuur.

Je hebt de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden: direct betalen via IDEAL / vooraf overmaken of betalen bij afhalen.

Indien je hebt gekozen voor de optie “vooraf overmaken” dien je het totaal bedrag onder vermelding van het ordernummer binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer NL57INGB0004407741 ten name van Crea Gibbie, Weert. Als Crea Gibbie na 5 werkdagen geen betaling heeft ontvangen, zal de bestelling worden geannuleerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email.

Levering en verzendkosten

Verzendkosten

Voor Nederland zijn de verzendkosten tot 50 gr € 1,95 excl. B.T.W en alle overige verzendingen altijd € 4,00 excl. B.T.W.

Voor binnen Europa zijn de tarieven wisselend per land. Voor de juiste verzendkosten kunt u contact met ons opnemen.

Bij bestelling van meerdere artikelen geldt het hoogste verzendtarief.

Bij bestellingen vanaf € 30,00 zijn de verzendkosten gratis. Vanaf € 50,00 (België) worden geen verzendkosten gerekend. Voor andere landen (dan Nederland en België) worden geen verzendkosten berekend boven € 100,00.

Je verzendkosten worden gespecificeerd op je factuur.

Levering

Wanneer je een bestelling voor 15.00 uur hebt gedaan, zal het pakket de volgende dag  worden verzonden. Op zondag vindt geen verzending plaats. Het kan zijn dat Crea Gibbie hiervan moeten afwijken. Is dit bij jou het geval, dan word je persoonlijk per email op de hoogte gesteld. In deze email zal ook de verwachte levertijd worden vermeld.

Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Alle bestellingen worden door Crea Gibbie conform de Algemene Voorwaarden van My Parcel verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoek ik je mij hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je Crea Gibbie in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie.

Offertes en overeenkomsten

De door Crea Gibbie gemaakte offertes zijn vrijblijvend en kosteloos.

Offertes zijn 14 werkdagen geldig. Een eventueel vastgelegde datum in de offerte zal dan ook 14 werkdagen worden gereserveerd. Indien na 14 werkdagen geen definitief akkoord op de offerte is ontvangen, vervalt de offerte en een eventuele reservering.

Informatie

De informatie op www.creagibbie.nl is uiterst zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie aanwezig zijn. Crea Gibbie is hiervoor niet aansprakelijk.

Op www.creagibbie.nl wordt door middel van fotomateriaal en afbeeldingen geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van het te bestellen product weer te geven. Het kan echter voorkomen dat een product op details afwijkt van het product zoals dit op www.creagibbie.nl  wordt getoond. U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeldkwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.

Annuleren en retourneren

Je mag je bestelling altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen annuleren door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Neem altijd eerst contact op met Crea Gibbie. U ontvangt dan het annuleringsformulier. Deze vind u trouwens ook op onze website. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.

Je dient je bestelling direct na ontvangst goed te controleren. Indien je om welke reden dan ook het ontvangen product niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen te annuleren en retourneren zonder opgaaf van reden.

Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper. Na bevestiging van Crea Gibbie kan het artikel retour gestuurd worden (uiteraard goed verpakt en voldoende gefrankeerd.) Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIET geaccepteerd en komen dus retour afzender. Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt, in ongeschonden staat.

LET OP: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild.

Ik verzoek je vooraf contact op te nemen omtrent eventueel retour zenden. U ontvangt dan ons retourformulier.

Retouradres: Crea Gibbie, Klaroenstraat 14, 6004DN Weert

Als je een ander product hebt ontvangen dan je besteld hebt of het ontvangen product beschadigd is, zullen wij het product kosteloos vervangen. Neem in dit geval altijd direct contact op via info@creagibbie.nl.

Garantie en aansprakelijkheid

Crea Gibbie hanteert de garantievoorwaarden van de fabrikant, distributeur of leverancier van het product of dienst. Deze garantieregeling doet niets af aan je rechten als klant op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Je kan aanspraak maken op de garantie direct na constatering van een defect tot uiterlijk 1 jaar na levering.

Als je aanspraak wilt maken verzoek ik je schriftelijk of per email contact op te nemen.

Crea Gibbie kan niet worden gehouden aan uitbetaling van schadevergoeding, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Crea Gibbie.

Bij toekenning van een schadevergoeding zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan het aankoopbedrag zoals op de factuur staat aangegeven.

Klachten

Heb je een klacht dan kun je deze bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@creagibbie.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Persoonsgegevens / privacy

Zie onze Privacy Policy die te vinden is op de website.

Overmacht

Door overmacht, zoals ziekte, kan het mogelijk zijn dat Crea Gibbie de levering van je bestelling moet uitstellen. Ik zal je hiervan per email op de hoogte stellen.

Je hebt het altijd het recht om je bestelling dan te herroepen door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.

Contact

Crea Gibbie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14131272. Het BTW nummer is NL147680992B01. Alle contacten met betrekking tot overeenkomsten, bestellingen en overige vragen of klachten lopen via de email: info@creagibbie.nl of schriftelijk via:

Crea Gibbie
Klaroenstraat 14
6004 DN Weert

Crea Gibbie is telefonisch bereikbaar via +31 6 105 118 32

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van Crea Gibbie rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten) en teksten of delen van teksten. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen. Indien toestemming hiervoor niet is gegeven en het copyright wordt geschonden dan zal ik hierop actie ondernemen.