Selecteer een pagina

Annuleren en retourneren

Annuleren en retourneren

Je mag je bestelling altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen annuleren door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Neem altijd eerst contact op met Crea Gibbie. U ontvangt dan het annuleringsformulier. Deze vind u trouwens ook op onze website. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.

Je dient je bestelling direct na ontvangst goed te controleren. Indien je om welke reden dan ook het ontvangen product niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen te annuleren en retourneren zonder opgaaf van reden.

Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper. Na bevestiging van Crea Gibbie kan het artikel retour gestuurd worden (uiteraard goed verpakt en voldoende gefrankeerd.) Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIET geaccepteerd en komen dus retour afzender. Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt, in ongeschonden staat.

LET OP: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild.

Ik verzoek je vooraf contact op te nemen omtrent eventueel retour zenden. U ontvangt dan ons retourformulier.

Retouradres: Crea Gibbie, Klaroenstraat 14, 6004DN Weert

Als je een ander product hebt ontvangen dan je besteld hebt of het ontvangen product beschadigd is, zullen wij het product kosteloos vervangen. Neem in dit geval altijd direct contact op via info@creagibbie.nl.