Selecteer een pagina

Babyshower It’s a Boy

Aan het begin van dit jaar kregen we het hele leuke nieuws dat mijn schoonzus in verwachting was. En natuurlijk begonnen bij mij meteen alle creatieve radertjes te draaien. Een babyshower, de trend uit Amerika, kon natuurlijk niet achter wegen blijven.

Een aantal weken daarna kwam de oproep van Kim van Naamelijk. Kim maakt mooie babyshower sticker sets om het geheel zo nog feestelijker te maken. Kim zocht personen die een babyshower gingen organiseren. Deze personen ontvingen dan een mooie set in ruil voor mooie foto’s. Ik was de gelukkige om zo’n mooie set te mogen ontvangen.

Ik maakte een Sweet Table met veel lekkers! Blauwe alcoholvrije limonade, slagroomsoesjes met witte chocoladepasta en blauwe muisjes, marshmallows met een groen suikerrandje en lange vingers gedoopt in witte chocoladepasta met blauwe muisjes. Het mag duidelijk zijn dat we wisten dat het een jongen zou worden.

Babyshower It's a boy melkflesjes met naam

Verzorging complete buffettafel babyshower

#babyshower sticker

Mijn schoonzus had laten vallen dat ze een Bellypaint geweldig zou vinden. Ze had me zelfs twee voorbeelden gestuurd. Dat was dus zeker een schot in de roos als we dit cadeau zouden geven. Ik nam hiervoor contact op met Cora van Snotaap. Cora maakt de mooiste bellypaints en de leukste schminkgezichtjes. Wil je zelf ook zo mooi leren schminken? Ze geeft ook workshops!

Snotaap Cora in actie

Snotaap Cora bellypaint Woezel en Pip

Om de overige gasten te amuseren tijden de Bellypaint bedacht ik een leuke workshop. We maakten de tekst “een jongen” op rompers. Die straks aan een waslijn kunnen worden opgehangen als de baby is geboren. Iedereen mocht een aantal rompers naar eigen creativiteit versieren. We gebruikte hiervoor allerlei materialen. Vilt, stof, textielstiften, knopen, lintjes maar ook de mooie 3d verf van Annie van Confetti op tafel.

Romper versieren met stof en textielstift

romper versieren babyshower 3d verf

Romper versieren babyshower eend

Workshop romper versieren babshower

En zie hier het resultaat van een hele gezellige middag!

Romper slinger een jongen gemaakt op een babyshower

Is er bij jullie in je omgeving ook iemand zwanger? Op zoek naar leuke babyshower ideeën? Neem dan contact met mij op en we maken er samen een mooie middag van.

Wat zouden jullie graag willen doen tijdens een babyshower? Spelletjes of een workshop?