Selecteer een pagina

Bestellen en betalen

Bestellen

  1. Plaats één of meerdere artikelen in de winkelwagen.
  2. Kies voor ‘verder winkelen’ of selecteer een betaalwijze en ‘bestelling afronden’.
  3. Vul je NAW-gegevens in. Tevens kun je hier een eventueel afwijkend afleveradres invullen. Mocht je nog aanvullende wensen of opmerkingen hebben dan kun je die noteren in het veld ‘eventuele opmerkingen’.
  4. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en kun je je bestelling bevestigen.
  5. Je ontvangt direct onze orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je geen orderbevestiging hebben ontvangen, laat dit ons dan per e-mail weten dan zoeken we uit wat er mis is gegaan.
  6. Om je bestelling af te ronden, verricht je de betaling.

Betalen

Overboeken (vooraf overmaken)
Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen in je inbox dien het factuurbedrag over te maken op ons rekeningnummer: NL57 INGB 004 4077 41 ten name van Crea Gibbie onder vermelding van het ordernummer.
Bij sommige banken duurt het een aantal werkdagen voordat de betalingstransactie is verwerkt. Grea Gibbie zal je bestelling dan ook voor een periode van 3 werkdagen vasthouden. Na 2 werkdagen krijg je per e-mail een herinnering dat wij de betaling nog niet hebben ontvangen. Na 3 werkdagen zullen we je order verwijderen en de artikelen weer vrij geven voor de verkoop. Wij informeren je hier wel over maar we houden dan dus niet meer de artikelen voor je gereserveerd.

iDEAL (via Mollie)
Je hebt je bestelling afgerond en bevestigd. Vervolgens wordt het betalingsproces opgestart (in een beveiligde omgeving van Mollie). Selecteer jou bank. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen (je inlogggevens). Vervolgens autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Crea Gibbie wordt geïnformeerd dat je betaling is ontvangen.

Betalen bij afhalen
Er dient gepast en contant te worden betaald bij het afhalen van de bestelling. Dit kan alleen op afspraak plaatsvinden. Let op: wij zijn geen fysieke winkel en hebben geen showroom.