Selecteer een pagina

Echte post is zoveel leuker!

Kerstkaarten sturen en ontvangen is nog steeds heel leuk. Iedere dag even de brievenbus checken of er nog nieuwe kaartjes zijn. Ik en mijn kinderen kunnen enorm genieten van het openmaken. Al maken de steeds maar hoger wordende kosten van de kerstpostzegels het er niet aantrekkelijker op.

Je hebt ontzettend veel keuze in kaartjes en je kan ze bijna overal kopen. Van postkaarten tot dubbele kaarten met enveloppe. Heb jij er al in huis? Nee? Misschien ook helemaal geen tijd om de stad in te gaan om een paar mooie uit te kiezen? Hieronder vind je een aantal ontwerpen in postkaartformaat 10 x 15 cm. Ze zijn te downloaden en te printen. Je schrijft er een mooie tekst op, stopt ze in een enveloppe en zo heb je heel snel hele leuke post!

Maar wat zeker zo leuk is om de kaarten zelf te maken. In de webshop vind je een knutselpakket kerstkaarten maken. Leuk voor je zelf om te maken tijdens een verloren uurtje of om samen met je (klein)kinderen een middag te knutselen.

Klik op de afbeelding die je wilt downloaden. Dan rechtermuisknop en kies voor afbeelding opslaan. Je kunt hem nu zo vaak als je wilt printen.

De printables van Crea Gibbie zijn beschermd
met copyright, enkel voor persoonlijk gebruik
en mogen in geen enkele vorm (digitaal of
geprint) verkocht worden.

Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat voor mooie creaties jullie ervan gemaakt hebben. Laten jullie het mij zien? Je kan een berichtje plaatsen op Facebook op onze pagina Crea Gibbie of Crea Gibbie taggen in je bericht (zorg wel dat deze openbaar staat anders kan ik het niet zien) of een e-mail sturen naar info@creagibbie.nl Veel plezier met kleuren!