Selecteer een pagina

Vandaag nemen we een vooruitblik op 2018. Maar eerst wil ik met jullie even terugkijken op 2017.

Het jaar waarin ik officieel voor mijzelf ben begonnen met Made by Gibbie. Een droom die al wat jaren op de plank lag. In januari trok ik eindelijk de stoute schoenen aan en publiceerde als eerst mijn Facebookpagina. Dit was al een hele stap want zichtbaar worden voor de buitenwereld vond en vind ik nog steeds heel spannend!

Niet veel later volgde de publicatie van mijn website. Niet helemaal af, maar he, niet perfect is ook goed toch? Ergens bleef er iets knagen, maar wat? De naam. Hij voelde niet goed. Na vele uren brainstormen was daar Crea Gibbie. Een naam die voor mijn gevoel veel beter past. In mei heb ik deze switch gemaakt en hij voelt nog steeds heel goed.

Vele leuke opdrachten hebben ik dit jaar mogen ontvangen, van een kraamfeest, broches maken voor een grootse opening, op maat gemaakte kinderfeestpakketten tot leuk webshop bestellingen en nog veel meer.

Maar na een opstart jaar waarin ik veel mocht leren en vele leuke opdrachten verder komt er ook een tijd van terugkijken op alle mooie projecten, en daarmee ook vooruit kijken. Welke richting ga ik op in 2018, waarvan maakte mijn hart echt een sprongetje. Wat liep/loopt helemaal niet en kijken naar de ontwikkelingen om me heen.

Inmiddels zijn mijn plannen voor 2018 gemaakt en weet ik welke richting ik op zal gaan. Mijn focus zal gaan liggen bij de kinderfeestjes. Kinderfeestjes in de breedste zin van het woord. Draaiboeken, knutselpakketten, compleet op maat gemaakte kinderfeest boxen en noem maar op. Hiervoor komt er een leuke samenwerking met Annie van Confetti op Tafel. Daarbuiten blijf ik het leuk vinden om producten te creëren met de machine. Er komt dus een geheel nieuwe productlijn met materialen waar ik zelf heel blij van word. Hierover lees en zie je meer na de vakantie!

En wie weet, ergens halverwege het jaar, worden er workshops geïntroduceerd. Maar dat is voor nu nog een hele mooie droom! Ook mocht ik een hele eervolle taak op mij nemen. En kijk ik uit naar een hele mooie dag in September die ik als ceremoniemeester mag beleven.

Verder staat privé dit jaar een communie op de planning van onze jongste dochter. Dit zal voor ons een hele speciale dag worden waar ik nu al heel veel zin in heb. Studio Kisa gaat voor ons de uitnodigingen ontwerpen. Dat is iets waar ik heel erg naar uit kijk, want ze maakt schitterende producten.

En ergens half maart mag ik voor de tweede keer mijzelf tante gaan noemen. We verwachten dan ons tweede neefje!

Zoals je kan lezen heel veel leuke dingen op de planning en in het vooruitzicht voor mij en mijn gezin voor 2018.

Heb jij al vooruit gekeken naar 2018? Wat zijn jouw wensen en dromen? Wist je dat als je iets opschrijft het vaker ook gebeurd en dat je er dan vaker naar terugkijkt of terug leest wat je hebt opgeschreven? Zo komen je wensen en dromen misschien nog wel dichterbij! Ik maakte een handige printable voor je. Zodat ook jij je mooie wensen en dromen kan opschrijven.

Ik Marga, wens jullie allemaal hele fijne feestdagen met familie, vrienden of andere personen die je heel dicht staan. Maar een nog mooier, liefdevoller en creatiever 2018.

Let op: al onze printables:

De printables van Crea Gibbie zijn beschermd
met copyright, enkel voor persoonlijk gebruik
en mogen in geen enkele vorm (digitaal of
geprint) verkocht worden.

Voor de beste weergave en printopties adviseer ik je Adobe Reader te gebruiken, gratis te downloaden via https://get.adobe.com/nl/reader/

Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat voor mooie creaties jullie ervan gemaakt hebben. Laten jullie het mij zien? Je kan een berichtje plaatsen op Facebook op onze pagina Crea Gibbie of Crea Gibbie taggen in je bericht (zorg wel dat deze openbaar staat anders kan ik het niet zien) of een e-mail sturen naar info@creagibbie.nl Veel plezier met kleuren!