Selecteer een pagina

Dag 3 Kerstknutsel met kinderen

Nog maar 3 dagen tot aan Kerstmis. Kijk je er naar uit of zie je er tegenop? Het is dit jaar wel een heel lang weekend. Om de aanloop naar Kerstmis nog leuker te maken dit weekend deel ik graag nog een aantal kerst knutsels met je. Zo duren de “weekend” dagen een klein beetje korter en je hebt meteen hele leuke versieringen voor op de kersttafel.

De patroontjes vind je als download op deze pagina. En er is een stap voor stap fotoplan. Ik wens je heel veel plezier met knutselen op de laatste paar dagen voor Kerstmis.

 

 

Print de sjabloon die beschikbaar is als apart aangehecht PDF-bestand voor dit idee. Knip de verschillende onderdelen voor de kerstboom uit.

Plaats de uitgeknipte sjabloon op een stuk karton en teken de contouren. Knip uit.

Lijm de onderdelen aan elkaar.

En versieren maar!

Print de sjabloon, beschikbaar als een apart PDF-bestand voor dit idee. Knip de sjabloon uit en teken de contouren op respectievelijk rood en bruin karton. Knip uit.

Gebruik lijm om de uitknipte onderdelen in elkaar te zetten. Er ontstaat een rendier.

Een variant.

Andere varianten

Print de sjabloon die beschikbaar is als apart PDF-bestand voor dit idee. Knip de verschillende onderdelen van de sjabloon uit. NB: Plaats de halve krans sjabloon tegen de vouw van het gevouwen stuk groen karton. Teken de contouren en de verschillende onderdelen van de sjabloon op de verschillende stukken gekleurd karton.
Bevestig alle kleine onderdelen op de krans met een lijmstift.

Klaar is je mooie krans.

Let op: al onze printables:

De printables van Crea Gibbie zijn beschermd
met copyright, enkel voor persoonlijk gebruik
en mogen in geen enkele vorm (digitaal of
geprint) verkocht worden.

Voor de beste weergave en printopties adviseer ik je Adobe Reader te gebruiken, gratis te downloaden via https://get.adobe.com/nl/reader/

Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat voor mooie creaties jullie ervan gemaakt hebben. Laten jullie het mij zien? Je kan een berichtje plaatsen op Facebook op onze pagina Crea Gibbie of Crea Gibbie taggen in je bericht (zorg wel dat deze openbaar staat anders kan ik het niet zien) of een e-mail sturen naar info@creagibbie.nl Veel plezier met kleuren!