Selecteer een pagina

Er is er één jarig…hoera hoera

Alvast gefeliciteerd! Jullie zoon of dochter is bijna jarig. En dat betekent feest! Een kinderfeestje is het hoogtepunt van het jaar voor een kind. Wie nodigen we uit? Wat gaan we doen? En naarmate de dag steeds dichterbij komt, wordt de jarige alsmaar zenuwachtiger.

Voor de ouders is een kinderfeestje ook een dingetje. Het kost veel tijd en er hangt altijd wel een prijskaartje aan. En niet iedereen heeft de middelen om de ‘duurste’ dingen te ondernemen. Van een compleet themafeest en het verzorgen van een knutselactiviteit: met Crea Gibbie help ik jullie graag met het organiseren van een kinderfeestje waar ik rekening houd met jullie budget. Klinkt goed toch?

Met liefde en plezier help ik jullie met:

  • het uitwerken van een idee (en de ouders doen de rest)
  • het organiseren van een compleet themafeest
  • het verzorgen van materialen
  • het verzinnen van de allerleukste spelletjes rondom een thema
  • lever ik creatieve knutselpakketten aan

Ik vind het fijn om elkaar eerst te spreken (telefonisch of ik kom even langs) en vervolgens de ideeën voor het kinderfeest door te nemen. Vervolgens beslissen jullie of ik jullie help met een boodschappen- en ideeënlijstje of dat ik alles van begin tot eind regel, zodat jullie je op het kinderfeestje kunnen focussen. Bij Crea Gibbie is alles mogelijk!

De kosten
Zijn jullie op zoek naar een sparringpartner om de ideeën te bespreken? Ik vraag € 30,00 per uur (incl. btw) en exclusief eventuele reiskosten buiten de Gemeente Weert. De reiskosten komen buiten de gemeente Weert op € € 0,23 (incl. btw). De in rekening gebrachte kilometers worden aangehouden volgens Google Maps vanaf het vestigingsadres van Crea Gibbie.
Willen jullie graag iemand die alles van A tot Z regelt? Zowel de voorbereidingen als bij het verzorgen van de decoratie op het kinderfeest zelf? Dan maak ik na onze kennismaking en het oriënterende gesprek een offerte met een totaalprijs. Het eerste gesprek neem ik dan voor mijn rekening.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Neem vrijblijvend contact met me op via telefoon (06-10511832) of via info@creagibbie.nl. Ik help je graag!

Crea Gibbie….voor elk budget een knalfeest…