Selecteer een pagina

Hoi!

Ik ben Marga van Lierop, 35 lentes jong. Gelukkig getrouwd (’06) met Patrick en moeder van twee geweldige dochters Chayenne (’07) en Naomi (’10). Van origine een echte bourgondische Brabantse, maar al 12 jaar heel gelukkig in het Limburgse stadje Weert. Hieronder lees je een beetje meer over mij.

Een meisje dat altijd al graag creatief en behulpzaam bezig is geweest. Iedereen dacht dan ook dat ik zeker de kant van verzorgende op zou gaan, maar werd praktijkgericht Mode/Kleding. De kleine kneepjes van het coupeuse-vak leerde ik al vroeg van mijn moeder. Op school kwamen daar ook de vakken etaleren en detailhandel bij. Hierna ging ik naar het mbo Internationale handel / groothandel met ondernemersdiploma. Geen gekke keuze met ouders in het ondernemerschap.

Na mijn schooltijd werkte ik een aantal jaren bij mijn ouders in het bedrijf. Tot ik mijn man Patrick leerde kennen. Ik verhuisde naar Weert, maar helaas bleek de afstand te groot om nog dagelijks op en neer te rijden naar mijn ouders.

Na ons huwelijk zijn onze twee mooie dochters geboren. Na de geboorte van Naomi stond alles even stil. Ze heeft het Syndroom van Down. Iets waar wij als ouders al heel snel vrede mee hadden, maar wat wel een aantal roerige jaren met zich meebracht voor het hele gezin. Sinds vorig jaar zomer zit ze helemaal op haar plekje op een mooie school, waardoor in ons gezin de rust weer terug is gekomen. Door Naomi is ook mijn bedrijfsnaam ontstaan. Omdat ze niet goed kan praten, noemde ze haar zus Chayenne altijd Gibbie. Op deze manier heb ik mijn dochters in mijn bedrijf verweven.

Mijn missie

De creativiteit bleef kriebelen. En waar kun je die beter kwijt als bij je kinderen? De feestjes begonnen te komen. Ik maakte zelf de cadeautjes voor de vriendinnetjes van mijn dochters en stopte veel tijd in het bedenken en uitvoeren van themakinderfeestjes. Origineel, betaalbaar en met veel aandacht. Deze werden altijd heel leuk ontvangen. De kinderen vonden het zo leuk, dat weken erna nog over gesproken werd op het schoolplein. Ook had ik de eer om twee jaar geleden ceremoniemeester te mogen zijn op de bruiloft van mijn schoonzus. Wat vond ik dat LEUK! Ik kreeg bijna de gehele vrije hand. Wat straalde ze die dag. Alles klopte! En ik genoot ervan om het te doen. Ik wilde hier meer mee gaan doen. In januari 2017 heb ik officieel mijn stoute schoenen aan getrokken en ben ik voor mijzelf begonnen.

In het begin was het de insteek om voor ieder budget een uniek handgemaakt/samengesteld cadeau te kunnen maken. Maar hoe verder we in dit jaar kwamen en ik echt mijn hart ging volgen, word ik toch het meest blij van mensen helpen met hun creatieve vraagstukken.

Denk hierbij aan relatiegeschenken, decoratie voor al je feesten, decoratie in je huisstijl enz. Met het meest mooie materiaal wat er naar mijn mening is Vilt. Het is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.

Mensen hebben vaak een beeld in hun hoofd hoe iets er voor hun uit zou moeten zien. Ze hebben echter geen idee hoe ze het moeten aanpakken en daarmee wil ik ze graag helpen. Samen tot een mooi geheel gaan komen waarin ik mijn creativiteit heerlijk in kwijt kan. Een echte win-winsituatie.

Heb je nog vragen of wil je graag nog iets meer van mij weten? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen.

Creatieve groet,

Marga