Selecteer een pagina

Ohjee.. Het jaarlijkse kerstdiner/ontbijt staat weer op de planning.

Daar komt je kind weer thuis van school met het gevreesde briefje. Het jaarlijkse kerstdiner/ontbijt staat weer gepland. En er word gevraagd of je ook weer iets lekkers wil maken. Maar wat?

Er zijn altijd ouders die de show stelen met hun creaties. Maar niet iedere ouder heeft even veel tijd om er iets creatiefs van te maken. Vaak moet het al een avond van te voren of nog snel net voor dat de kinderen naar school moeten in verband met het werk of andere verplichtingen. Ik herken het probleem.

Dit jaar heb ik een luxe. De oudste heeft een kerstmarkt op donderdagavond en op vrijdag morgen word de lunch verzorgd door de oudervereniging. Dit zelfde geld ook voor mijn jongste dochter. Dus dit jaar kom ik er “makkelijk” vanaf.

Maar om jullie een steuntje in de rug te geven en wat inspiratie voor makkelijke maar ook wat uitgebreidere gerechtjes heb ik in Pinterest een mooie verzameling voor jullie gemaakt.

 

Ik hoop dat ik jullie zo een beetje op weg heb kunnen helpen. Ik wens jullie veel plezier met het maken van het diner en/of ontbijt. Deel als je het leuk vind jullie creaties onder de Facebookpost.